Organizatori

Eveniment organizat de Fundația Comunitară Brașov.

Fundația Comunitară Brașov

Avem viziunea de contribui la dezvoltarea unor comunități solidare, generoase și cu inițiativă, care își pun în practică ideile pentru bucuria de a trăi și de a crește împreună în zona Brașovului.

Misiunea noastră este de a mobiliza resurse locale pentru susținerea unor inițiative care vin în întâmpinarea nevoilor din comunitate. Facem acest lucru în mod transparent și asumat pe termen lung, creând o țesătură de încredere și implicând donatorii și comunitățile.

Valorile noastre sunt: încredere, generozitate, responsabilitate, implicare, bucurie și adaptabilitate.

Fundaţiile comunitare ajută comunităţile să îşi folosească resursele pentru a se dezvolta și pentru a crește impactul donaţiilor în comunitate.

Pentru a cunoaște toate programele fundației vă invităm să vizitați site-ul Fundației Comunitare Brasov

Ambasadoare

Doamnele #ambasadoare care se implică an de an în organizarea Cercului de Donatori. Le mulțumim pentru prezență, autenticitate, inteligență și dorința de a contribui ca de fiecare dată la magia Cercului.

Vă invităm să le cunoașteți mai jos:


Echipa

Echipa noastră mică, dar activă și puternică. Avem prezentator, avem director executiv, avem manager de program și om de comunicare, avem specialist IT, avem grafician și specialist IT. Le mulțumim pentru efort și energie! Îi prețuim pentru cine sunt și ce fac pentru Cerc.

Vă invităm să îi cunoașteți mai jos:Fundația Comunitară Brașov
 
 
AKRO
Coresi
Duvenbeck
 
ECOR
Keller
Artizan Parchet
Mindware Solutions
Brutăria Simplu
Grup Cuadripol
Green Eco
 
Coresi
Libris
Luado
Mathilde
Frisbo
Croitoria de cafea
Flower by Carmen
RENA
Cvartet Fortissimi
Bogdan Costache Violonist
Iulia Barbu Photography
Brutăria Simplu
Zizin